Няколко интересни идеи с метални кутии за бисквити

Всички имаме вкъщи от онези красиви кутии за бисквити, които ползваме, за да си съхраняваме какво ли не. И няма нищо чудно – те са практични с лесното си отваряне, красиви – можем да ги сложим навсякъде и в същото време могат да се използват доста дълго време, за разлика от картонените кутии.

И все пак, могат да се измислят много креативни идеи с тези красиви кутии. Само с помощта на малко боя, картон, дървени или метални поставки можем да превърнем металната кутия в изящен поднос за курабийки или предястия, органайзер за бижута или ученически пособия.


идеи с метални кутии от бисквити


А защо не и хранилище за материалите, които използвате за вашето хоби – всякакви конци, копчета, ножички, мъниста и т.н. могат да се подредят на този изработен от вас органайзер. Само намерете подходящи кутии, дори и да се наложи да се жертвате да похапнете повечко бисквити.Ако искате да направите кутиите още по-функционални, намерете малко цветна хартия и картон и с помощта на ножица и лепило, направете прегради в кутията. С помощта на декупажната техника пък, можете да направите различни по цвят и големина кутия да изглеждат като направени от една серия.

idei metalni kutii 07

По-долу сме подбрали за вас чудесни и цветни идеи, които са толкова лесни за изпълнение, че нямате нужда от допълнителни инструкции. Дори ще се учудите, че сами не сте се сетили да превърнете шарените кутии в красив и в същото време много полезен елемент от декора на вашия дом.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.