Японка пресъздава уникални приключения със своите близнаци, докато спят

Много често в социалните мрежи се натъкваме на доста интересни хора и техните идеи и проекти, които не спират да ни удивляват, забавляват и вдъхновяват. Един от тези забавни и причудливи проекти е този на японска майка на 4-годишни близнаци.

Фотографката позната в Instagram като ayumiichi, използва времето докато спят нейните близнаци, да създава невероятни истории и приключения с тяхно участие. Личи си огромната фантазия и желанието за творчество на тази японска фотографка, която е вложила доста часове в създаването и аранжирането на тези приключения на малките близнаци.

4-годишните сладури летят в облаците, превръщат се в животни или се катерят по палмите и всичко това е пресъздадено с подръчни средства и много фантазия. Ние определено бяхме впечатлени от причудливите истории с малчуганите. Вижте ги и вие!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.