Елхова клонка с шишарки от креп хартия

Тези дни смятаме да ви покажем няколко интересни идеи свързани с така чаканите празници Коледа и Нова Година. Следете редовно сайта ни, защото сме ви приготвили страхотни предложения за украса. Днешната красива Коледна идея е как да си направим елхова клонка с шишарки от креп хартия.

Идеи за украса

Ръчно изработените коледни играчки винаги ни радват повече от тези, които сме купили от магазина. Те са направени с любов и е вложено вашето въображение и усилия. А освен това са и уникални. Препоръчваме ви сами да измайсторите със собствените си ръце коледните играчки. Не само защото ще изработите страхотни неща, а и защото по време на работата по коледните играчки ще ви обземе приятно празнично чувство, ще имате добро настроение, мозъка и ума ви ще си починат от обичайните тревоги и задължения. Това е като една добра терапия срещу умората и стреса, които толкова често ни преследват по време на работа, особено в края на годината. Ние ви предлагаме да създадете красива и необичайна елхова клонка от креп хартия. Тя няма да сипе иглички или да пожълтее, но ще изглежда като истинска. Нека започнем да творим.

Какво ще ви е нужно:

  • креп хартия 3 цвята - зелена, кафява и любим цвят за декоративната панделка
  • ножица
  • лепило
  • метална тел

идеи елхова клонка с шишарки от креп хартия

Как се прави:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.