Лесна гирлянда от хартиени сърчица

Решили сте да изненадате любим човек с романтична вечеря и сте подготвили свещите, добра храна и качествено питие. Но нещо сякаш липсва и искате да декорирате стаята, така че да създадете романтично настроение. Затова днес ще ви покажем една много лесна за изпълнение идея за направа на гирлянда от сърчица.

Те ще създадат романтично настроение в стаята и ще изненадат приятно любимия човек, който би се зарадвал на старанието ви да го впечатлите.
Не е казано, че трябва да правим изненади и подаръци на любимите хора само на празници като Свети Валентин. Нали все пак ги обичаме и през останалото време. ;)

Какво ще ви е нужно:

  • цветна хартия
  • ножица
  • лепило за хартия
  • здрав конец и игла

Ето как се прави гирляндата от сърчица:

Направете си шаблон и нарежете много бройки в тази форма и започнете да ги нагъвате на хармоника. Можете да използвате хартия с различни цветове или ако прецените само розова или червена.


Идея за гирлянда от сърчица


Получената хармоника сгънете през средата и залепете с лепилото, така че да се получи във формата на сърце.


Идея за гирлянда от сърчица


Идея за гирлянда от сърчица


Нанижете с помощта на иглата и конеца всичките сърчица, така че да се получи дълга гирлянда.


Идея за гирлянда от сърчица


Можете да я окачите и да се подготвите за романтичната вечеря!


Идея за гирлянда от сърчица

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.