Не е за вярване! Невероятни техники привличат повече пари в портфейла ви!

Принципно се отнасяме скептично към всякакви бабини деветини, суеверия, талисмани и ритуали, но решихме да пробваме под формата на игра и просто за забавление. Смятаме да изпълним точно тези техники за привличане на пари, за да проверим дали да ефективни и наистина ли ще напълнят портфейла ни сериозно, така че скоро вместо идеи в сайта, да публикуваме снимки от екзотични дестинации. :D

Някои хора споделят, че тези техники за привличане на пари работят при тях, но тъй като ние сме мнителни и невярващи сме длъжни да пробваме. А вие драги читатели, ако ги изпробвате и наистина проработят при вас и забогатеете, не забравяйте скромния екип на 1001 Идеи. Така де, пратете ни поне една картичка от някой екзотичен остров :)

Знаем че сте нетърпеливи да научите как може да привлечете повече пари в портомонето си, затова вижте тези невероятни техники за привличане на пари:

1. Да започнем с подредбата на портфейла. Винаги подреждайте банкнотите, така че като отворите портфейла да виждате лицата на банкнотите, а не гърбовете им.

2. Винаги слагайте отпред по-големите банкноти. Освен че е правило, което би понапълнило портфейла ви, е и по-приятно като го отворите да виждате първо стотака, който незнайно защо ви е толкова симпатичен. Може би защото обичате зеления цвят?

3. Задължително си потърсете късметлийска банкнота. Винаги проверявайте след като ви дадат заплата или ви върнат ресто, дали последните 4-те цифри от номера на някоя от ценните хартийки не съвпада с годината ви на раждане. Ако намерите такава, непременно я запазете и я дръжте в портфейла за късмет.

4. Не дръжте пари в пачка с нечетен брой банкноти!

5. Никога не обръщайте банкнотите с главата надолу! Не че ще им стане лошо на чичковците на снимките, просто ноши лош късмет, а ние искаме точно обратното нали?

6. Носите повече от една валута в портфейла си? Разделете ги в различни отделения.

7. За привличане на пари е важен какъв ще е портфейла. Купете си червен на цвят и от естествена кожа.

8. Важно! Изхвърлете стария портфейл!

9. Ако сте късметлия и намерите на земята монета, вземете я само ако е с лицето нагоре (езито). Ако й се вижда гърба я подминете.

10. Никога не дръжте празен портфейла си. Трябва да има поне една банкнота в него.

11. Скъсаните и мръсните банкноти по-добре веднага похарчете, нямат място при вас.

12. Ако имате отделение с "прозрачно прозорче" сложете в него снимка на нещо скъпо, за което мечтаете да похарчите пари.

13-ти съвет няма! Все пак е фатален и не носи късмет! :)

Непременно споделете тези страхотни техники за привличане на пари с приятели. Все пак нали като ви идват на гости, трябва да носят освен усмивки... и скъпи подаръци :D

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.