НОВИ концентрирани сапуни за лице от Kiehl’s

От 1851 г. насам брандът Kiehl’s неспирно се стреми към подобрения – от отговорно създадени формули, опаковане и производство до подкрепа и насърчаване на обществото за намаляване вредното въздействие върху околната среда.

© Kiehl's

Предвид това, брандът Kiehl’s избира три любими формули и ги превръща в НОВИ концентрирани сапуни за лице Future Made Better – колекция, състояща се от три ефективни твърди продукта за почистване на лице, създадени за цялостна грижа, с богата пяна, която прави кожата свежа и балансирана, без усещане за сухота или опъване. Всички нови концентрирани сапуни съдържат поне една съставка от възобновяеми източници и са създадени с минимални пластмасови отпадъци от опаковки – за да осигурят ефективна програма за почистване, еднакво насочена към здравето на кожата и устойчивото развитие.

Всяка сапунена формула е над 96% биоразградима и съдържа експертно проектирана комбинация от съставки, вдъхновени от любимите линии на Kiehl’s, борещи се с редица проблеми на кожата:

© Kiehl's

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Обогатена с ледников гликопротеин и сквалан от възобновяеми източници, тази подхранваща формула не нарушава защитната бариера на кожата, като същевременно запазва естественото pH. Формулата нежно почиства кожата и възстановява влажността ѝ, за да й придаде по-здравословен вид.

© Kiehl's

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar

Подходяща за податлива към акне и мазна кожа, тази формула съдържа приблизително 100 листенца невен от възобновяеми източници, които намаляват зачервяването и оставят кожата свежа, успокоена и перфектно чиста.

© Kiehl's

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar

Амазонска бяла глина и бамбук на прах от възобновяеми източници са част от формулата на този сапун, която съдържа 80% пречистващи съставки, премахва мъртвите клетки и интензивно почиства кожата, като същевременно осигурява усещане за баланс без излишно омазняване или усещане за сухота.

Новите концентрирани сапуни са достъпни в магазина на Kiehl’s в Paradise Center, и в онлайн магазина. Цена: 41 лв. ( 100 гр.)

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.