17 идеи за много красиви великденски венци

Не само на Коледа се окачват венци на вратата, за да посрещаме гостите с празнично настроение. Може да изработите и великденски венец, който ще украси входната врата и ще приканва роднини и приятели дошли у вас да се заредят с положителни емоции още от прага.

© Bianca Ackermann

За направата му може да използвате разнообразни материали и символи свързвани с празника. Зайчета, яйцица и други подходящи фигурки ще обогатят композицията и ще я направят по-красива. Венецът освен на входната врата, може да окачите и в стаята и той ще се превърне в чудесно допълнение към вашата великденска украса.

Днес сме ви подготвили 17 идеи за великденски венци. Вижте ги и ако получите вдъхновение, изработете свой уникален за празника!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.