И съседката ще ви завиди на тези великденски яйца украсени с пудра захар

Знаете ли каква е приликата между великденските яйца и съседката ви? Тя също ще позеленее, почервенее и пожълтее от завист като види вашите яйца украсени с пудра захар! Техниката за украсяване с помощта на сладките бели кристалчета е много лесна и всеки би могъл да я приложи у дома.

Ако нямате подръка пудра захар, разбийте си с кафемелачката от кристалната захар, докато се получи ситен прах. Добавете в подходящ съд към пудрата захар малко вода, така че да се образува бяла и гъста каша. Ако желаете да ползвате различни цветове за декорация, сложете в друга съдинка от сместа и добавете хранителен оцветител по избор.
Поставете в подходящ шприц с тънък връх тази захарна паста и творете уникални и красиви мотиви, върху предварително боядисани великденски яйца.

Ето няколко идеи за вдъхновение:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.