Идеи за красива великденска трапеза

Когато планирате великденското си меню, вероятно си представяте трапеза, пълна със сочно агнешко, пъстри яйца и козунак, но не забравяте ли нещо? Още преди да поднесете храната на гостите си, трябва да помислите каква великденска украса ще поставите.

© Depositphotos

Тук сме подбрали няколко красиви великденски декорации, подходящи за всеки дом и стил. Каквото и да търсите, тук всеки може да намери нещо. Великденските декорации са идеални за внасяне на весела и закачлива пролетна енергия в дома ви.

© Depositphotos

Цветя

Декорирайте великденската си трапеза със свежи цветя, като лалета, нарциси и гербери в чест на пролетта. Идеите са безкрайни - от флорални декорации, направени от папие-маше, до нестандартни букети, подредени в старинни или нетрадиционни предмети. Вижте някои от любимите ни идеи за украса на великденската ви трапеза с цветя, които са достойни за вашия празник тази и всяка следваща година.

Вижте повече

Кошничка с цветя от картон и  цветна хартия

Кошничка с цветя от картон и цветна хартия

Пролетта започва през март. Месецът, който е много капризен и непредсказуем, като нас жените. Но да не забравяме, че пролетта започва и с най-нежния и цветен...

© Depositphotos

Нетрадиционни яйца

Не може да има Великден без яйца. Тази година заложете на няколко по-нетрадиционни и страни идеи за да направите великденска трапеза да изглежда модерна и авангардна. Традиционно се съчетават пастелни цветове с различни мотиви на пиленца и зайчета, но красотата на великденската трапеза е в това, че зависи изцяло от вас и е идеален начин да покажете на приятелите и семейството си по-артистична страна. Вижте някои от любимите ни идеи за украса на великденска трапеза с нетрадиционни яйца.

Вижте повече

Как се боядисват великденски яйца със сметана

Как се боядисват великденски яйца със сметана

Този лесен и бърз хак за декорация на яйца ще ви помогне да създадете мраморни великденски яйца само за няколко минути.

© Depositphotos

Зайчета

Един от модерните символи на Великден са зайчетата. Имали нещо по-очарователно едно малко сладко зайче. Те са перфектни за украса на великденската трапеза и веднага ще привлекат вниманието на децата. Няколко прелестни великденски зайчета ще направят вашия празник още по-запомнящ се. Ето някои от любимите ни идеи за украса на великденска трапеза със зайчета.

Вижте повече

Весели великденски зайчета от салфетки

Весели великденски зайчета от салфетки

Великден наближава и предстои да го пресътворим във всички детайли на нашето ежедневие – ще боядисваме яйца, ще декорираме дома си, ще приготвяме оригинални пакети с...

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.