Есенен маникюр в пастелни цветове +78 идеи за вдъхновение

Есента е времето на пастелните и топли цветове. Този сезон е наситен с голямо разнообразие от възможности за ежедневен маникюр.

Какво представляват пастелните цветове?

Пастелните нюанси са меки, нежни тонове, които се получават чрез разреждане на основния цвят с бяло. Това означава, че за всеки наситен тон можете да намерите пастелен аналог.

Пастелните цветове са винаги актуални и подходящи за всеки ден. Те не се набиват на очи, като в същото време придават елегантност на визията. Те отново са тенденция в маникюра и за този сезон.

Разнообразието на гамата от пастелни цветове е просто невероятно богата. Можете да изберете всякакъв нюанс - от нежен полупрозрачен бежов до приглушен виолетов цвят.

  • Разгледайте 51 идеи в маникюр в пастелни цветове :

Как да комбинирате пастелните цветове?

Ако не можете да си представите ноктите без маникюр с орнамент или поне от поне два цвята, тогава трябва да се запознаете с правилата за избор на пастелна цветова схема.

Като цяло приглушените цветове се комбинират добре с по-наситени версии от същия оттенък. Например, светло синьото ще изглежда добре със малко тъмносиньо, а бледо розово с фламинговорозаво.

Други опции за комбиниране на пастелни цветове са бяло (оказва се много деликатна и нежна версия), както и естествени и неутрални тонове (светло сиво, бежово и т.н.). Може да си позволите и декорация от минимално количество кристали.

Една от най-безопасните комбинации е тази, при която се използват три нюанса, които стоят един до друг в същата цветова гама. Например: светло зелено, цвят на млада трева и камуфлаж тъмно зелено.

Не забравяйте, че всички нюанси трябва да са меки и пастелни!

  • Вижте още 28 идеи в маникюр в нежни розови и сини пастелни нюанси:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.