Страхотни идеи за кралски шик с бургундски маникюр

Бургундският цвят е един от най-популярните цветове през този сезон. Затова и маникюр в този нюанс би бил подходящ за всякакви ситуации. Той е едновременно луксозен и аристократичен, но и по своему горещ и страстен. Този цвят също така е наречен цветът на виното от Бургундия.

За мъжете скарани като мен с цветовете обяснявам, че това е тъмен нюанс на рубинено-червеното. Защото има топла връзка между виното и цвета се надявам лесно да ме разберете! :)
Жените харесващи този цвят, обичайно са откривателки с жажда за живот и приключения. Те са уверени в себе си, много често преследват перфектното и се опитват да живеят живота си пълноценно.

Днес сме подбрали 20 страхотни идеи за маникюр в бургундски цвят. Вижте ги:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.