Есенен стил – пет задължителни елемента

Изпратихме лятото и жегата най-накрая! И ако доскоро се потяхме и изобщо не ни беше до мода, защото се чудехме как да се разхладим, носейки минимално количесто дрехи, сега е време да се озърнем с какво да се спасим от нахлулия хлад. Но също така е важно да го направим със стил.

Първи задължителен елемент е плетивото – огромна жилетка, пуловер или шал. Толкова е хубава тази нова мода, че ще ви се прииска сами да хванете куките и да си изплетете онази прекрасна жилетка, която видяхте наскоро в модното списание.

есенна мода 2016 съвети и идеи

Неизменните дънки – слим, скъсани, бойфренд - дънките ще оцелеят и след ядрена война! Купете си поне един нов чифт – с така модерните, огромни пуловери и жилетки, съсем спокойно можете да комбинирате един хубав, тъмен слим, дори и да нямате идеалната фигура.

Огромната чанта – какво е една жена, без чанта, в която е помъкнала половината покъщнина. Обръщайте внимание на качествените материи - задължително условие,за да изглеждате стилна. В днешно време никой не се печатлява от съчетанието на цветовете с останалите аксесоари, така че – дерзайте – получавате невероятен простор за въображението си.

есенна мода 2016 съвети и идеи

Карираната риза – голяма и на едри шарки. Можем да ви кажем откъде да си я набавите безплатно – от гардероба на гаджето или съпруга ви.

Бели кецове, отново! Добре, де, има и други цветове, но ние харесваме белите. Да, и този сезон те ще властват. Така че, ако досега сте се дърпали на такава покупка, то вече е крайно време да я направите. Ще се сдобиете с актуален аксесоар, без това да се отрази съществено върху заплатата ви.

Разбира се, вие ще се сетите за още няколко елемента, необходими за личния ви стил, но това е, което ние правим – даваме идеята, а вие я развивате!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #мода #есенен стил