Каква си според модните ти навици? Модна фурия или заклета романтичка?

Замисляла ли си се някога какви дрехи държиш в гардероба си? Влияеш ли се от модните тенденции или купуваш от магазина първата дреха, която грабне погледа ти? Виж какъв тип личност си, според това дали се обличаш в небрежен стил, избираш класическото или залагаш на екстравагантните дрехи.

Почитателката на класиката

Лесно ще разбере човек, че си от този тип, като отвори гардероба ти и усети липса на цветове. На закачалките имаш предимно едноцветни дрехи, при това в бяло и черно. Е, може импулсивно да си грабнала и някоя бежова блузка или панталон от последната разпродажба в МОЛ-а. При теб няма да намерим дрехи с ярки цветове, но ако случайно имаш такива сбутани някъде по рафтовете, не вярваме да си ги облякла повече от веднъж, два пъти. Купила си ги в изблик на желания за експеримент, който е бил неуспешен. Все пак ти почитателка на класиката и твоите дрехи не излизат от мода, не остаряват като стил и винаги са актуални!

Любителката на небрежния стил

Започваме да ровим из гардероба ти и откриваме предимно удобни за носене дрехи. Намираме предимно дънки, тениски, потничета в разнообразни разцветки, кожено яке и спортен блейзер. В повечето случаи от естествени материи, макар че има някой и друга не толкова качествена, но и доста спорна модна находка. Не са много на брой, защото ти не се съобразяваш с мястото, на което ходиш, а повече с това какво време е навън.

Заклетата романтичка

В твоя гардероб трудно ще открием панталон, но ефирните рокли са задължителни. Разравяйки се ще открием дрехи предимно в топли, пастелни цветове, без бляскави, лъскави и електрикови варианти. Може с къдрички! Разкроени топове, жилетки и задължително шапки с различни периферии. И рокли! Казахме ли Рокли?

Модната фурия

Е, някои ви наричат и инфлуенсърки в Инстаграм, защото за вас няма тайни в света на модата. Страхуваме се да отворим гардероба ти, защото прелива от дрехи. Май е време за нов по-голям гардероб! Винаги сте се чудили защо ги произвеждат толкова малки, нали? Рискуваме и отваряме вратите на вашата светая светих и откриваме много дрехи без значение от качеството. Все пак повечето дрехи не ги носите повече от един сезон или... един път. Те са с различни кройки, екстравагантни, бутикови и маркови. Почти няма дрехи, които не бихте облякла ако са на мода или на известен дизайнер. Ти следваш тенденциите, следиш изкъсо модните марки и си първа в магазина, когато модерна колекция се появи в магазина.

А ти като каква модна личност определяш себе си?

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #мода #тест