Красиви идеи за къси джинсови панталонки

През горещите летни дни, ултра късите панталонки стават най-използваните дрехи от жените. Те са не само удобни и практични, но и много актуални през този сезон. Още един модерен акцент през това лято е и денима, така че дори и в най-обикновените дънкови панталонки, вие ще изглеждате модерни и стилни.

Модни идеи

Късите панталонки са тази вещ, която трябва да бъде в гардероба на всяка модерна жена. В магазините можете да намерите и да купите такива къси панталони за всеки вкус, тъй като има голямо разнообразие от стилни модели за всякакви поводи.Но ако искате да експериментирате, пробвайки себе си в ролята на моден дизайнер, започнете точно с направата на къси панталонки. Как да си направи къси панталонки от джинси (дънки), знае почти всеки, но ние ще ви покажем как можете бързо и лесно да трансформирате обикновените панталонки в красива и стилна вещ в гардероба.

Малка вселена

Какво ще кажете да пресъздадете една малка част от вселената върху панталонките си? Няма ли да изглеждат невероятно! Всеки може да си ги направи. Вземете белина и напръскайте с нея панталонките (в случая са тъмни на цвят за по красив ефект) на няколко места, добавете няколко метални нитове (капси и т.н) и "космическите" панталонки са готови.

идеи за къси джинсови панталонки

Цветно настроение

Лято - време за ярки цветове и хубаво настроение. Скуката настрана, още повече, че през този сезон са на мода както светлите, така и пастелните тонове. Изберете си цветове и давайте, създайте вашето настроение! Повярвайте ни, всички погледи ще бъдат вперени във вас.

идеи за къси джинсови панталонки

Назад към миналото

В детството си някой хора са обичали да плетат гривни от нишки. Ако сте сред тях тази идея ще ви хареса. Днес на мода са геометричните фигури и етническите мотиви, така че защо не украсите любимите си панталонки с оригинални сплетени модели?!

идеи за къси джинсови панталонки

Малко нежност

С различните видове тъкани могат да се създадат най-необичайни и в същото време стилни модели. Джинси (дънки) в комбинация с дантела стои страхотно. Погледнете колко оригинално и нежно изглеждат панталонките с дантела. Вие искате ли такива?

идеи за къси джинсови панталонки

На лов

Не е тайна, че животинските щампи са на върха на популярността сред дамите, но да се облекат в такива могат само най-смелите и уверени в себе си момичета. Ако сте сред тях, тогава всичко, което ви трябва е маркер, лист хартия, ножици и панталонки. От листове хартия направете шаблон на желания от вас животински модел и с маркера прехвърлете рисунката върху панталонките. Не се съмнявайте - ще бъдете неустоима!

идеи за къси джинсови панталонки

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #къси панталонки