Освежаване на стари обувки. Лесна идея с котенца.

Ако имате чифт обувки, които вече са стари и очукани, не е беда, преди да решите да ги изхвърлите, помислете дали можете да ги обновите! Предлагаме ви един хубав редизайн на балеринки с котета. Наличието на хартиена лента и малко количество боя ще ви осигури нови красиви обувки.

Модни идеи

За такава идея най-подходящи са обикновените балеринки със заоблена, широка пръстова част, за да може рисунката да се побере.

Ще ви трябват:

  • обувки балеринки
  • черна и бяла боя
  • бял маркер
  • четка от дунапрен
  • четка за рисуване
  • хартиена лента

модни идеи балеринки с котета

Как се прави:

Залепете хартиена лента на предната част на обувките (вижте на снимката). Направете я достатъчно плътна, така че боята да не пропие в лентата.

модни идеи балеринки с котета

Боядисайте пръстовата част на обувките с черна боя. Ако е необходимо, минете няколко слоя, за да получите непрозрачен цвят.

модни идеи балеринки с котета

Когато боята изсъхне напълно, махнете хартиената лента и дорисувайте малки триъгълници за уши.

модни идеи балеринки с котета

След това с бялата боя нарисувайте очите на котето. Не се притеснявайте ако не ви се получи от първия път, винаги може да минете с черна боя и да опитате отново.

модни идеи балеринки с котета

С белият маркер нарисувайте мустачките и нослето.

модни идеи балеринки с котета

модни идеи балеринки с котета

По време на промяната на старите ви обувки, можете да експериментирате с цветовете на котенцата, да ги направите на ивици и дори да добавите малка опашка на гърба на балеринките.Готово! Вече имате нови, свежарски коткообувки.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #обувки