Странните превъплъщения на малкия Volkswagen Костенурка

Volkswagen Beetle или повече познат като Фолксваген Костенурка е една доста симпатична и малка кола, която никога не излиза от мода. Ще видите да я карат и хипи понесло сърф на тавана и пенсионер сбъднал детската си мечта да яхне бийтъл и да препуска по прашните пътища, чувствайки се свободен и щастлив.

Историята за появата на този симпатичен автомобил ни връща в далечната 1934 година, когато Адолф Хитлер поръчва на не кой да е, а на основателя на Porsche - Фердинанд Порше, да произведе кола, която да е достъпна за средностатистическия германец. След 2 години е построена фабрика за Beetle, която и до днес е един от най-големите заводи. "Автомобилът на народа" е произвеждан както цивилен, така и във военна версия.

Народната кола е харесвана от всички възрасти, а формата й е опростена и запомняща се. Но разбира се винаги има хора, които имат какво да добавят към визията на дори и толкова симпатична кола.

Ето какво се е случило с Фолксваген Костенурката след модификации от нейните собственици:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.