Свещник от стъклен съд и въже

С помощта на обикновени материали, които се намират във всеки дом, можете да направите оригинален, стилен и разкошен свещник! Имате нужда от стъклен буркан, голяма стъклена чаша или ваза, а също така от въже, ако нямате под ръка използвайте сезал, рафия или канап юта.

Идеи за дома

Как се прави:

Вземете подготвеният стъклен съд и с помощта на горещо лепило залепете върху него от дъното в посока нагоре, вашето въже. Между другото, не се залепя цялата повърхност, а около половината или 1/3, както ви харесва повече.

идеи свещник от стъклен съд и въже 01

идеи свещник от стъклен съд и въже 02

идеи свещник от стъклен съд и въже 03

идеи свещник от стъклен съд и въже 04

Не забравяйте добре да залепите края на въжето, така че то да не се разлепи с времето.

идеи свещник от стъклен съд и въже 05

Това е всичко, вашия свещник е готов! Изготвянето на тази красота за дома не отнема много време. Такъв свещник изглежда чудесно във всеки интериор, особено в стая с пердета от зебло или тежки завеси от груб лен.

идеи свещник от стъклен съд и въже 06

идеи свещник от стъклен съд и въже 07

идеи свещник от стъклен съд и въже 08

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #свещник