Винтидж държач за чаши от старо гребло

Може би, в плевнята, гаража или килера вие или някой ваш познат е натрупал много ръждясали, стари и вече ненужни предмети от градински сечива. Ето, че един инструмент от тази колекция го очаква светло бъдеще!

Идеи за дома


Забравеното гребло без дръжка може да се превърне в един ретро държач за винени чаши. Ако ви звучи интересно, то време е да потърсите такова гребло и да се залавяте за работа.
Предварително почистете металното гребло от бучките мръсотия и ръждата, а след това го прикрепете здраво към стената с винтове или други крепежни елементи. Може да го боядисате в любим за вас цвят или такъв, който ще се върже с интериора.

идеи винтидж държач за чаши от старо гребло


Такъв винтидж държач изглежда много по-интересно и ефектно от предлаганите по магазините. Разбира се, само ако стила на кухнята или на бара ще ви позволи да впишете такъв оригинален кухненски предмет в интериора.

идеи винтидж държач за чаши от старо гребло


На нас определено ни допадна тази страхотна и креативна идея, за повторно използване на ръждясал градински инструмент. А вие какво мислите?


идеи винтидж държач за чаши от старо гребло

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #поставки за чаши