4.3333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)
оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 00Първите подаръци за новородено бебе обикновено са утилитарни неща като памперси, хавлиени кърпички, хавлии, пелени, както и чорапки, шапчици, бодита и др.

Те обаче могат да се поднесат по много оригинален начин.

Ето някои идеи, от които можете да черпите вдъхновение:
Грахова шушулка: в една хавлиена кърпичка поставете няколко други увити на спирала. За да не ви се разпадне шушулката увийте я в прозрачна опаковка (мрежа, целофан, органза) и вържете в двата края с лентички.

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 01

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 02

Бонбони: вземете хавлиена кърпичка, гъбичка за баня и боди. След това всеки от предметите направете под формата на спирала и по отделно увийте в парче тюл, като от двете страни ги завържете, за да наподобяват бонбони в опаковка.

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 03

Порция сладолед: в бебешка купа, която е предназначена за подарък, направете голяма спирала от всички дрешки, които сте приготвили за новороденото. Накрая поставете бебешка лъжичка, за акцент.

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 04

Новородени бебенца: Като основа можете да използвате памперси, а вместо шапчици на главичките чорапки. Увийте ги като новородено с някои от приготвените неща. Накрая сложете мърдащи очички.

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 05

Още две идеи:

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 06

оригинални идеи за подаряване на бебешки подаръци 07