Да почистваме дома с пяна за бръснене - нетрадиционни начини за употреба

Всички знаем за какво се използва пяната за бръснене. Но не, днес няма да ви показваме бръснещи се хора или да ви учим как да премахвате буйната растителност от вас ;)

Решили сме да ви покажем малко нестандартни, но изключително полезни приложения на пяната за бръснене, които ще са в улеснение на всяка домакиня.

Да премахнем досадните петна от дрехи!

Ако имате изцапани дрехи или хавлии и се готвите да купите скъп препарат за почистване на петна, откажете се. Напръскайте мръсното място с пяната за бръснене, изчакайте 20-30 минути, разтъркайте с мека четка и след това изперете дрехата в пералнята.

Да почистваме с пяна за бръснене

Скърца вратата?

Няма проблем! Пръснете пяна за бръснене върху пантата, а след това забършете това, което е в повече.

Мразите петната от варовик по огледалото в банята?

А защо не го почистите с пяната за бръснене? Ще се изненадате от резултата

.Да почистваме с пяна за бръснене

А плочките в банята може ли да почистим с пяна за бръснене?

Напръскайте фаянса в банята и оставете пяната да подейства за 15-20 минути. Грабвайте четката, разтъркайте и изплакнете. Но не, не се оглеждайте в плочките, нали почистихте преди това и огледалото ;)

Можете също така да почистите и инокса с тази "вълшебна" пяна.

Напръскайте душа и батерията на мивката. Разтъркайте и почистете с гъба.

Както разбрахме досега, пяната за бръснене почиства доста добре, но същевременно и не е твърде агресивна. Това я прави перфектна за почистване на бижута и други деликатни предмети!

Просто покрийте бижутата си с пяна за бръснене, разтъркайте и след това избършете.Накрая изпърхвайки с мигли, обяснете на мъжа си, че сте използвали цялата му пяна за бръснете и го уверете, че го харесвате и така... брадясал. :)

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Вижте още

loading...