Есенна декорация със свещи

Дните стават все по-къси, а нощите по-дълги, това означава че е дошла есента. И ако за мнозина това време на годината е свързано с киша, дъжд и влага, има все пак за какво да обичаме тази "невероятна красавица". Каква чудесна картина рисуват падналите листа или златния цвят на короните на дърветата наоколо.

Идеи за украса

Имате ли желание да внесете красотата на есента в дома си? Предлагаме ви една идея за лесна есенна декорация.Централният елемент на цялата композиция ще бъде един обикновен клон, който лесно ще превърнем в свещник за чаени свещи. Разхождайки се в гората или в парка, подберете сравнително дебел клон на дърво, който би се вписал във вашия интериор.


идеи есенна декорация със свещи


Избраната от вас част трябва да бъде суха и почистена от всякакви насекоми. Можете да я оставите в първоначалния й вид, с кората и мъха или може да я обработите малко, да обелите кората, да я покриете с лак или боя. След това с дрелката направете няколко дупки с размера на чаените свещи.

идеи есенна декорация със свещи

Вашата основа на есенната композиция е готова! Дори и без допълнителна украса клона - свещник изглежда перфектно, създавайки в дома романтично есенно настроение и меко, топло сияние.

идеи есенна декорация със свещи

И все пак добавете към клона - свещник жълто-червени кленови листа, борови шишарки, декоративни тиквички, есенни ябълки, боровинки и други природни дарове на природата! Този свещник ще радва вас и вашите близки в настъпващите по-студени дни, внасяйки уют и светлина в дома!

идеи есенна декорация със свещи

идеи есенна декорация със свещи

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.