Как правилно да се облечем за среща

Както се казва, по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Първото впечатление почти винаги е решаващо за бъдещите взаимоотношения, без значение дали става въпрос за приятелство, любов или бизнес.

Полезни съвети

Днес сме подготвили няколко съвета специално за дамите. Вижте как да се облечете за първа среща, така че тя да не се превърне и в последната.

Стъпка 1

Откажете се от панталоните

Никой не спори, че джинсите са много удобни и в 21-ви век жените ги носят също толкова активно, както и мъжете. Въпреки това, за първа среща трябва да се откажете от тях. В повечето случаи, мъжете много повече ги привлича чистия женски силует. Това е нещо подсъзнателно и аргументи тук не трябва да се търсят. Приемете го на доверие. :)

По-добре е да се спрете на някоя рокля или пола, която трябва да бъде нито много къса, нито много дълга. Те ще направят образа на жената загадъчен и ще предизвика в мъжете особени нежни чувства, желание да я ухажва и закриля. Мъжете просто трябва да знаят, че жената се нуждае от техните силни рамене. Макар, че този съвет е повече, като за любовна среща, би проработил и ако имате бизнес среща с важен клиент.


Стъпка 2

Създайте романтичен образ

Не забравяйте, че облеклото ви трябва най-вече да подчертава вашите гърди, талия и ханша. С пуловер с поло яка прикрийте шията. Неуместно ще изглежда рокля с висока цепка на бедрото или дреха с дълбоко деколте. За да създадете усещане за лекота, въздушност и нежна непринуденост, за да пробудите романтиката и поетичността, ще ви помогнат дрехите с пастелни цветове. Откажете се също така от яркия и вулгарен грим.


Стъпка 3

Проучете модните списания

Ако не сте сигурни, дали уместно ще изглежда вашия образ, препоръчително е да разгледате препоръките на стилисти или прочетете списания по темата.
Все пак, не забравяйте, че това трябва да не е случайно, а специално облекло, което ще допринесе за появата на романтични чувства.Не забравяйте тези 3 прости съвети за дрехите, преди да отидете на среща. Следвайте ги и мъжете ще искат да ви видят отново!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #модерни идеи