Оригинална ръчно направена закачалка

Всеки иска да внесе в интериора на дома си нещо ново и оригинално. Скучните едноцветни стени не са за предпочитане и определено не допринасят за уюта и красотата на стаята. В резултат на това един пребоядисва, друг си купува нещо модерно за кухнята или нов телевизор за хола.

Идеи за дома

С други думи - всеки се опитва да промени и да обнови дома си във всеки удобен начин. Затова днес ви предлагаме отлична идея за вашия апартамент или къща - красива еко закачалка за стената, която лесно може да направите сами у дома.


идеи оригинална ръчно направена закачалка


Част от материалите могат да бъдат открити в близката до вас горичка.

Ако нямате подходяща дъска, прескочете до близкия строителен магазин.

Няма смисъл от чертежи, тъй като всеки може да направи такава оригинална вещ "на око", съобразявайки се със своя размер на помещението. Само да вметнем, че клонките трябва предварително да са изсъхнали (суровите може да се напукат).

Ако прецените може да ги лакирате с подходящ лак или байц.

Опитайте се да експериментирате и да направите живота си по-красив и по-комфортен. Естествените материали винаги добавят повече уют в дома ви.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #закачалки