Бързо отслабване с мед и канела!

Ех тези килограми, така полепват по нас и после винаги с мъка се отърваваме от тях. Но днес сме ви приготвили една сладка идея, чрез която ще успеете да се отървете бързо от излишните килца. Да, макар че ще си приготвите сладка напитка, тя ще забърза метаболизма ви.

Разбира се колкото и да сме големи оптимисти, няма как само с вълшебната напитка да изчезнат магически мазнинките, така че е добре докато я консумирате да поддържате добър режим на хранене и да се движите.

Рецептата за отслабване включва мед и канела.

Защо точно тези съставки?

Ако похапвате мед, няма да изпитвате такава голяма нужда да я дете сладки неща. Този природен дар засилва метаболизма и ще помогне на тялото ви бързо да изгори мазнините и да се освободи от излишните калории.

Канелата освен че регулира и намаля нивата на кръвната захар, тя също ще забърза метаболизма. Също така ще накара тялото ви бързо да се освободи от излишните калории.

Освен вкусна, тази рецепта за отслабване е лесна и за приготвяне.

  • В 250 мл вода сложете:
  • 2 с.л. мед и
  • 1 с.л. канела

Разбъркайте, докато се получи еднородна смес.

Пийте наведнъж сутрин на гладно и вечер преди лягане.

Ако съчетаете тази напитка със здравословна храна и движение, ще видите съвсем скоро много добри резултати.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.