Интересна идея за декорация на гуменки

Настъпват топли дни и по улиците все по-често започват да се срещат много хора, обути със своите любими гуменки. Тези обувки са не само удобни и практични, но и много лесни за трансформация.

Модни идеи

Обикновените гуменки могат да се превърнат в произведение на изкуството, затова е необходимо само въображение и малко търпение. Предлагаме ви да видите една такава идея.

Какво ви е нужно:

  • чифт бели гуменки (кецове) - може да не са нови
  • лепило за декупаж или PVA
  • златен брокат (фин и по едър)
  • кристали с различни размери за декорация
  • купичка (за предпочитане пластмасова)
  • четки за рисуване
  • самозалепваща лента или тиксо

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

Как се прави:

Облепете със самозалепваща лента (тиксо) пръстовата част и кантовете на гуменките.

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

В пластмасова купичка смесете златен брокат и лепило в съотношение 2:1. Разбъркайте добре с четка. Получената смес трябва да бъде гъста, а не пастообразна.

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

След това нанесете първия слой от сместа върху вашите гуменки. Изчакайте 15 минути. След този период, трябва да се нанесе втория слой. Ако видите, че вашите гуменки не са напълно покрити, след това изчакайте още 15 минути и нанесете още един слой. След това оставете за няколко часа, за да изсъхнат напълно. С помощта на малък нож или пила за нокти, изстържете излишните брокатчета.

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

Премахнете самозалепващата лента (тиксо). Сега е време за креативност! На върха на обувките залепете големи камъни и кристали. Можете да ги подредите или залепите произволно, както на вас ви харесва.

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

Готово! Сега тези нови обувки могат да украсят краката ви! Да ги разходим по улиците

!идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

идеи декорация на гуменки с брокат и кристали

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.