Креативни идеи за вилата и градината

Още с първите топли дни, много хора отиват сред природата, в своите селски къщи или вили. Работата там ги спасява от зимната депресия и суетата на големия град. Всички искат това спокойно местенце за отдих да има красив и добре поддържан вид.

Идеи за градината

Много хора черпят вдъхновение напоследък от ръчно направените неща за градината. Съзерцанието им след това определено стопля душата, нали? Не е нужно да харчите пари, защото цялата идея е да се направи нещо от подръчни и отпадъчни материали, като например: стари автомобилни гуми, пластмасови бутилки, обувки, кухненска посуда и т.н. Накратко, можете да използвате всичко, най-важното, което е да имате въображение. Вижте нашите предложения:

От стари автомобилни гуми:

От пластмасови бутилки:

И още предложения:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.