Лесна лимонена маска срещу черни точки

Черните точки по лицето са често срещан проблем, с който всички ние сме се сблъсквали, особено по носа и в областите около него. Въпреки че механичното почистване помага да се отървете от черните точки до известна степен, резултатите не са много задоволителни.

Полезни съвети

Ето едно бързо и много ефективно домашно средство, което ще ви помогне за премахването на този "проблем" от лицето ви.

Трябва просто да вземете половин лимон от хладилника (няма значение, ако сте изстискали от него малко сок) и да капнете върху него 3-4 капки мед.

полезни съвети лесна лимонена маска срещу черни точки

След това просто потрийте с лимона лицето си за известно време. Не забравяйте да акцентирате върху областите с черни точки, на които най-често се появяват. На носа, брадичката и т.н.

Оставете лимонено-медната смес върху кожата в продължение на около 5 минути, след което изплакнете със студена вода (студената вода помага да се стеснят порите, а топлата да се разширят).

Можете да видите резултата от стесняването на порите веднага. В допълнение от лимоновият сок също ще изчезнат и други петна по лицето. Порите ще са видимо по-малки и след няколко такива процедури вие ще забележите положителната промяна на кожата ви.

Не пропускайте да опитате този метод за по-красиво и изящно лице.

Разбира се, ако сметнете, че тази лимонена маска ви се отразява добре, можете да споделите тази статия с приятели. Нека и те бъдат свежи и красиви като вас. :)

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.