Направете стените у дома уникални с тапети от вестници

Когато дойде време за ремонт на дома и се сблъскваме с хиляди въпроси относно новия вид на жилището ни. Какъв цвят да бъдат стените, каква боя, тапет или друго покритие да изберем? А дали ще си паснат с мебелировката? Ако ви е писнало от еднообразните и скучни едноцветни стени и сте готови да експериментирате, имаме една нестандартна идея за вас.

Облепете стените си с вестници, комикси, списания или страници от любима книга.

Вместо да купувате скъпи тапети и най-много да се окаже, че комшийката Дездемония е налепила същите в хола и да изпаднете в депресия от това, докато си пиете кафето у тях, просто разровете долапите и изкарайте купищата вестници, които сте струпали там. Дори да са леко пожълтяли, няма проблем. Това ще придаде по-ретро стил на стаята, стига и мебелите да са съобразени с това.
Разбира се брошурите от супермаркета не стават за това, защото ще пощуреете да гледате всеки ден промоции на боб, копърка и салами от месо! Бр-р-р :D
Най-хубавото на стените декорирани с вестници, е че могат да бъдат залепени с лепилото за тапети, което се продава във всяка една железария и не е толкова скъпо. Може да залепите навсякъде у дома. В хола, спалнята и в кухнята. Не е задължително да бъдат покрити целите стени, а може само по една стена в стая или тя да бъде частично облепена, съобразете се с обзавеждането и стила ви на живот.

Побързайте да направите това докато още има вестници да изпълните тази идея, че както е започнал да се цифровизира света, после ще ви е трудно да си направите стена облицована с таблети! :)
Ако ви харесва като идея, вижте нашите предложения!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.