Органайзер за бюрото от хартиени ролки

Празните картонени рула от тоалетната хартия, по правило имат една участ - да бъдат хвърлени в кошчето. Но тази безполезна на пръв поглед вещ, все пак може да бъде употребена за нещо полезно.

Идеи за дома

От картонена кутия за обувки и няколко от тези рула можете да си направите органайзер за моливи, флумастери, химикалки и други канцеларски материали! Тази поставка е много удобна и за да я направите ще ви трябва само за няколко минути!Търсенето на флумастер или молив в желания цвят е много по-лесно и по-бързо с такъв органайзер, отколкото в едно чекмедже, в което вече лежат в безпорядък десетки други канцеларски материали. Определено с такава поставка на бюрото всичко винаги ще ви е под ръка.

идеи органайзер за бюрото от хартиени ролки

Картонената кутия от обувки, например можете да облепите с цветна хартия, както и рулата или да ги боядисате. Всички видове лентички, панделки стикери и други декоративни елементи ще украсят също толкова добре, удобната и елемантарна вещ. Само трябва да наредите рулата в кутията за обувки и да сортирате вашите канцеларски материали.


идеи органайзер за бюрото от хартиени ролки

идеи органайзер за бюрото от хартиени ролки

идеи органайзер за бюрото от хартиени ролки

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.