Рамка с магнити за подредба на козметиката

Къде обикновено държите сенките, пудрата, червилото, четките и хилядите други нужни неща за грима? По принцип, някъде на масичка пред огледалото, в някои кутии, кошници или козметични чанти, нали?

Идеи за дома

Намирането на определеното козметично средство може да бъде трудно и досадно занимание, особено сутрин когато бързаме за работа или за среща. Днес ви предлагаме един лесен вариант за съхранение на гримовете. Тайната на тази идея е много проста - магнити! Освен тях ще ви трябва дървена рамка, подходящо парче ламарина и плат / хартия за украса. Боядисайте рамката в желания от вас цвят, покрийте ламарината с красив плат (или може да използвате техниката декупаж) и я поставете в рамката.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Снабдете се с малки магнити. Колкото повече - толкова по-добре, особено ако имате богата колекция от гримове. Залепете по един магнит на обратната страна на всяка кутийка.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Не оставяйте без внимание и чашата-поставка за съхранение на четки, моливи и червила. На всяка поставка залепете по 2-3 малки магнитчета за да се държи по-добре на рамката.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Готови сте с вашето място за съхранение на така нужните ви гримове! Ще спестите достатъчно хоризонтално пространство, закачайки такава козметична рамка на стената в стаята или банята! Използвайте я с удоволствие!

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.