3.5 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (4 Votes)
идеи 4 лесни начина да освежите дома сиОт миналата година ти се иска да промениш интериора вкъщи? Тогава е крайно време да го направиш.

Ето няколко трика да преобразиш местенцето си веднага.

Съживи всекидневната

Растенията внасят свежест в стаята ти и пречистват въздуха. Ако си травматизиран /а/ затова, че си уморил /а/ няколко красиви цветя (като орхидеята ти, лека и пръст), то кактусите и сукулентите са твоите нови най-добри приятели. Сложи цветето на перваза на някой слънчев прозорец и го поливай само веднъж на две седмици (знак, че си се престарал /а/: оклюмали и завехнали листа).

идеи 4 лесни начина да освежите дома си

Преоблечи гардероба си

Не бързай да изхвърляш стария гардероб, който наследи от баба си. Защо да харчиш пари за нов, като има толкова много дрехи и почивки, за които да похарчиш парите си? Решението: малко боя и нови дръжки. Пребоядисай гардероба в любимия си цвят и му купи декоративни дръжки (ще се изненадаш колко интересни модели има). Те са като "обеци" за него, а отнемат само няколко минути за слагане. Просто отвори вратичките, развий старите дръжки и ги смени с по-красиви и модерни. За още по-готин ефект, закачи табелка с надпис: "Аз обичам гардероба си!".

идеи 4 лесни начина да освежите дома си

Изложи своите Instagram шедьоври

Не позволявай тези велики парти снимки да останат неоценени. Направи селекция с любимите си кадри, отиди до най-близкото фото и поискай да ги изкарат в няколко различни размера. След това ги сложи в еднакви бели рамки и с различни големини и ги закачи в коридора или във всекидневната над дивана.

идеи 4 лесни начина да освежите дома си

Внеси нов цвят

Един от най-добрите начини да освежиш атмосферата в дома си е като боядисаш една от стените в различен цвят. Не е толкова трудно колкото изглежда - все пак е само една стена. Отиди до най-близката железария и купи валяк, четка, ваничка за боя, найлон (за покриване), хартиено тиксо (за отсичане) и разбира се, боя. Избери стена, пред която стои голям мебел като легло или диван и помоли приятел да ти помогне. Имаш нужда от учител? Помоли за съвет продавача в железарията или приятел, който има опит. В краен случай напиши в Гугъл "Как се боядисва стена".

идеи 4 лесни начина да освежите дома си