Симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

Масово използваните ПВЦ тръби могат да служат не само за монтаж на ВиК и отопление, но също и за направата на лесни градински мебели. Днес решихме да ви покажем една страхотна идея с тях, а именно как да си изработите детски столчета.

Идеи за градината

Вижте по-долу как се правят:

За създаването на едно детско столче ще ви трябват 8 ПВЦ колена 90 градуса ф20 мм, 6 ПВЦ тройника ф20 мм, 3 метра ПВЦ тръба ф20 мм, поялник за ПВЦ тръби, цветен плат за седалките и шивашко оборудване.

идеи симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

идеи симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

Най-малкият стол за деца 1-2 години. За неговата направа ще ви трябват освен колената и тройниците, 7 парчета тръба по 250 мм (А), 4-130 мм (В), 4-100 мм (С) и 2- 150 мм (D).Частите от тръбата са посочени на снимката по-долу.Средно столче за деца 3-4 години. За него ще ви трябват 7 парчета тръба по 330 мм (А), 4-200 мм (В), 4-130 мм (С), 2-180 мм (D).И последното столче за деца 5-6 години. За него ви е необходимо 7 парчета тръба по 410 мм (А), 4-255 мм (В), 4-130 мм (С), 2- 230 мм (D).

идеи симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

идеи симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

Остава сега само с поялникът да съедините частите, както е показано на снимката, да зашиете плата и вашите детски столчета са готови за ползване. Ако решите можете да боядисате столчетата в ярки цветове.

идеи симпатични детски столчета от ПВЦ тръби

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #мебели за градината