Скуош в СофияИзвестното списание Forbes класира скуошът като най-здравословния спорт в света.

Високото кардио, използването на максимално много мускулни групи без претоварване и високият калорииен разход правят спорта най-щадящ към стави и мускули, а същевременно се постига максимална полза за здравето.
Плодове и зеленчуци против запекЗапекът е състояние на храносмилателната система, което най-често се получава заради заболявания, дехидратация, прием на лекарства (успокоителни, диуретици, както и такива съдържащи алуминий, желязо и калций) или недостатъчно приемане на баластни вещества (Така наречените фибри, придаващи обем на храната и помагащи й да се предвижва по-лесно по червата и да прочистват организма от токсични вещества).
Плодова рецепта против грипВ периода на настинките и гриповете, започват и притесненията ни, че някой член от семейството ни ще се разболее.

Ако се случи това, то неминуемо води до посещения при лекари, пиене на лекарства, подсмърчане, зачервени носове и тонове кърпички.
как да премахнем синини по тялотоИма хора, които и в средата на стадион да се намират, пак ще намерят къде да се блъснат.

Лично аз познавам такива, които постоянно имат някакви синини по тялото и дори не си спомнят, къде са ги получили.
Домашни елексири от смокиниСмокините, освен че са страхотни на вкус и можем да приготвим невероятно сладко от тях, са и доста полезни за нашето здраве.

Те са източник на калий, Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които ще ви помогнат за регулиране на кръвното налягане и ще ви предпазят от сърдечни заболявания.
Полезни свойства на кафетоОбичате ароматно и вкусно кафе нали? Ако си го пиете у дома, не бързайте да изхвърляте утайката.

Тя ще ви послужи за толкова много неща, за които дори не сте предполагали.
Бързо отслабване с мед и канелаЕх тези килограми, така полепват по нас и после винаги с мъка се отърваваме от тях.

Но днес сме ви приготвили една сладка идея, чрез която ще успеете да се отървете бързо от излишните килца. Да, макар че ще си приготвите сладка напитка, тя ще забърза метаболизма ви.
Полезни свойства на доматитеОбичате ли да похапвате салата от домати? Ако случайно отговорът е отрицателен е време да промените това, защото доматите са един от най-ценните зеленчуци, които отглеждаме в нашата градина.

Те наравно с морковите съдържат, изключително много витамини, минерали и антиоксиданти.
lechenie s vodka 01Ако досега сте си мислили, че водката става само за пиене и да си чистите стъклата с нея (вижте няколко хитри идеи тук)... грешите!